Sosyal Medya Püf Noktaları

Instagram Reels indirme nasıl yapılır?

Instagram Reels indirme nasıl yapılır?

Instagram üzerinden paylaşılan Reels’leri bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirebilirsiniz. Instagram Reels indirme nasıl yapılır? Sorusunun cevabı haberimizde.

Instagram’da uzun zamandır TikTok’tan alınma bir Reels altyapısı yer alıyor. Şu an inanılmaz yüksek bir kullanım oranına sahip olan Reels’ler, firmanın son dönemde en çok önem verdiği içerik türü konumunda yer alıyor. Sosyal medyanın geleceğini oluşturan bu dikey formatlı kısa videolar, gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. İşte bu Instagram üzerinde paylaşılan birbirinden ilginç Reels’leri isterseniz başka kullanım amaçları için akıllı telefonunuza ya da bilgisayarınıza kolaylıkla indirebilirsiniz. Instagram Reels indirme için şu an çok sayıda üçüncü parti servis bulunuyor. Bu üçüncü parti servislerden güzel çalışan bir tanesine direkt olarak burada ulaşabilir ve siteye eklediğiniz Instagram Reels bağlantısı üzerinden istediğiniz Reels’i saniyeler içerisinde cihazınıza indirebilirsiniz.

Kendi çektiğiniz ve paylaştığınız Reels’leri indirmek içinse üçüncü parti bir servise ihtiyacınız yok. Onları yani kendi oluşturduğunuz içerikleri direkt olarak sağ üst köşelerindeki üç noktaya (…) basarak cihazınıza indirebilirsiniz.

Peki Instagram Reels indirme işlemi için bağlantı nasıl alınır?

Bunun cevabı oldukça basit. İndirmek istediğiniz Reels içeriğini açmanız ve sağ üst köşesindeki üç noktaya (…) basarak aşağıdaki görselde gördüğünüz “Bağlantıyı Kopyala” tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu tuşa bastığınız bağlantı otomatik olarak kopyalanıyor.

Reels indirme süreci hakkında şu önemli konuyu mutlaka belirtelim. İndirdiğiniz Reels’lerin kullanım hakkı tamamen içeriği üreten kişide bulunuyor. Bu açıdan indirdiğiniz Reels’leri başka platformlarda / hesaplarda paylaşırken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Kişisel kullanım dışındaki durumlarda içeriği üreten kişiden izin almanız oldukça önemli. Eğer bunu yapmazsanız, gerçekten büyük telif davaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca bu tarz izinsiz kullanımlarda / paylaşımlarda hesabınızı Instagram tarafından yasaklanma ihtimali de bulunuyor.

Instagram Reels indirme nasıl yapılır? sorusunun cevabı yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir