Growth Hacking

Sosyal Medya, İnstagram Takipçi Ve Beğeni Sayıları Ve Youtube Abone Sayıları

Sosyal medya, kullanıcıların kendi içeriklerini paylaştığı çevrim içi platformlardır. Sosyal medya dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Bu sayede toplu faaliyetlere global anlamda erişim kolaylaşmaktadır. İnternet kullanıcıları sosyal medya platformları üzerinden kendi içeriklerini paylaşabildiği gibi haberleri, düşünceleri, günlük olayları ve fotoğrafları görebilir. Çeşitli kurum ve kuruluşlar görüşlerini bu sosyal ağ üzerinden yansıtabilir. Günümüzde insanların sıklıkla konuştuğu sosyal medya terimini kısaca tanımlayacak olursak, ilk akla gelen şey “paylaşmak” olacaktır. 
 
İnstagram Takipçi Sayısı 
 
Genel anlamda oldukça yaygın kullanılmakta olan İnstagram bu durumu vesilesi ile oldukça geniş bir platform olmaktadır.  Son yıllarda İnstagram takipçi sayıları oldukça önemli bir olgu olmaktadır. İnstagram takipçi sayıları her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. İnsanların para kazanmalarına tanınmalarına ve genel olarak hayatının her alanına İnstagram takipçi sayıları etki etmektedir. 
 
İnstagram Beğeni Sayısı 
 
Genel olarak İnstagram beğeni sayıları oldukça önemli bir olgu olmaktadır. İnstagram sosyal medya platformunda yayınlamış veya paylaşmış olduğunuz her gönderi için yapılmakta olan bu beğenme işlemi İnstagram beğeni sayısı olarak adlandırılan sayıyı etkilemektedir. İnstagram beğeni sayısı olarak bilinen sayıyı artırarak çok daha fazla insana ulaşabilir ve profilinize çok daha fazla insanı çekebilirsiniz. Bu durum genel anlamda neredeyse bütün sosyal medya kullanıcısının amaçladığı ve yapmak istediği bir durum olmaktadır. 
 
Youtube Abone Sayısı 
 
Genel olarak Youtube abone sayısı YouTube platformu açısından en önemli parametrelerden bir konumunda durmaktadır. Youtube abone sayısı olarak adlandırılan bu sayıyı artırarak videolarını çok daha fazla insanın izlemesine ve bu sayede gelirinizin çok daha yüksek seviyelere çıkmasını sağlayabilirsiniz. Youtube abone sayısı doğrudan doğruya sizin tanınırlığınızı ve genel olarak Youtube platformundan kazanacağınız paraya etki etmektedir bu durum ise Youtube abone sayısının ne kadar önemli bir durum olduğunun bir göstergesi olarak adlandırıla bilinmektedir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir