Sosyal Medya Püf Noktaları

Instagram hikaye indirme nasıl yapılır?

Instagram hikaye indirme nasıl yapılır?

Instagram üzerinden paylaşılan hikayeleri bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirebilirsiniz. Instagram hikaye indirme nasıl yapılır? Sorusunun cevabı haberimizde.

Instagram’da uzun zamandır Snapchat’ten alınan bir hikâye altyapısı yer alıyor. İnanılmaz yüksek bir kullanıcıya sahip olan hikayeler, özellikler 24 saat sonra siliniyor olmasıyla beğeni topluyor. Bu yapı sayesinde kişiler birçok geçici içeriği hızlı şekilde takipçileriyle paylaşabiliyor. Instagram üzerinde paylaşılan birbirinden ilginç hikayeleri isterseniz başka kullanım amaçları için akıllı telefonunuza ya da bilgisayarınıza kolaylıkla indirebilirsiniz. Instagram hikaye indirme için şu an çok sayıda üçüncü parti servis bulunuyor. Bu üçüncü parti servislerden güzel çalışan bir tanesine direkt olarak burada ulaşabilir ve siteye eklediğiniz Instagram profil bağlantısı üzerinden istediğiniz hikayeyi (Fotoğraf ya da video fark etmiyor) saniyeler içerisinde cihazınıza indirebilirsiniz.

Peki Instagram hikaye indirme işlemi için profil bağlantısı nasıl alınır?

Bunun cevabı oldukça basit. Hikayesini / Hikayelerini indirmek istediğiniz profili açmanız ve sağ üst köşesindeki üç noktaya (…) basarak aşağıdaki görselde gördüğünüz “Profil URL’sini Kopyala” tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu tuşa bastığınız bağlantı otomatik olarak kopyalanıyor. Eğer Instagram’ı tarayıcıda açıyorsanız gerekli profil URL’sini / bağlantısını adres çubuğundan rahatlıkla alabilirsiniz.

Hikaye indirme süreci hakkında şu önemli konuyu mutlaka belirtelim. İndirdiğiniz hikayenin kullanım hakkı tamamen içeriği üreten kişide bulunuyor. Bu açıdan indirdiğiniz hikayeleri başka platformlarda / hesaplarda paylaşırken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Kişisel kullanım dışındaki durumlarda içeriği üreten kişiden izin almanız oldukça önemli. Eğer bunu yapmazsanız, gerçekten büyük telif davaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca bu tarz izinsiz kullanımlarda / paylaşımlarda hesabınızı Instagram tarafından yasaklanma ihtimali de bulunuyor.

Instagram hikaye indirme nasıl yapılır? sorusunun cevabı yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir