Sosyal Medya Püf Noktaları

Instagram video indirme nasıl yapılır?

Instagram video indirme nasıl yapılır?

Instagram üzerinden paylaşılan videoları bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirebilirsiniz. Instagram video indirme nasıl yapılır? sorusunun cevabı haberimizde.

Instagram’da artık fotoğraftan çok video paylaşılıyor. Bunun farkında olan ve içerik öneri algoritmasını videoları öne çıkaracak şekilde güncelleyen firma, fotoğrafı kenara itmediklerini belirtiyor ancak platformda artık sadece videolar dikkat çekiyor. Instagram üzerinde paylaşılan birbirinden ilginç videoları isterseniz başka kullanım amaçları için akıllı telefonunuza ya da bilgisayarınıza kolaylıkla indirebilirsiniz. Instagram video indirme için şu an çok sayıda üçüncü parti servis bulunuyor. Bu üçüncü parti servislerden güzel çalışan bir tanesine direkt olarak burada ulaşabilir ve siteye eklediğiniz Instagram video bağlantısı üzerinden istediğiniz videoyu saniyeler içerisinde cihazınıza indirebilirsiniz.

Peki Instagram video indirme işlemi için bağlantı nasıl alınır?

Bunun cevabı oldukça basit. İndirmek istediğiniz videoyu açmanız ve sağ üst köşesindeki üç noktaya (…) basarak aşağıdaki görselde gördüğünüz “Bağlantıyı Kopyala” tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu tuşa bastığınız bağlantı otomatik olarak kopyalanıyor.

Video indirme süreci hakkında şu önemli konuyu mutlaka belirtelim. İndirdiğiniz videonun kullanım hakkı tamamen içeriği üreten kişide bulunuyor. Bu açıdan indirdiğiniz videoları başka platformlarda / hesaplarda paylaşırken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Kişisel kullanım dışındaki durumlarda içeriği üreten kişiden izin almanız oldukça önemli. Eğer bunu yapmazsanız, gerçekten büyük telif davaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca bu tarz izinsiz kullanımlarda / paylaşımlarda hesabınızı Instagram tarafından yasaklanma ihtimali de bulunuyor.

Instagram video indirme nasıl yapılır? sorusunun cevabı yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir