Haberler

Elon Musk’ın Twitter’da Sahte Hesabı Olduğu Ortaya Çıktı: Hem de 2 Tane!

Elon Musk'ın Twitter'da Sahte Hesabı Olduğu Ortaya Çıktı: Hem de 2 Tane!

Milyarder iş insanı Elon Musk ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Twitter’ın sahibinin, en az 2 sahte Twitter hesabına sahip olduğu ortaya çıktı. Elon Musk, iddialardan bir tanesini doğrular gibi bir tavır sergilemiş olsa da ikinci hesap ile ilgili hiçbir somut gelişme yok. Gelin hep birlikte Elon Musk’ın Twitter’daki sahte hesaplarını yakından inceleyelim.

Her şey, Elon Musk’ın Twitter’daki abone sayısını açıklamasıyla gün yüzüne çıktı. Elon Musk’ın paylaştığı bir ekran görüntüsü, Musk’ın abone sayısı ile birlikte aslında başka bir hesaba daha sahip olduğunu ortaya koyuyordu. 25 milyondan fazla görüntüleme alan paylaşım, elbette bazı şahin gözlü Twitter kullanıcılarının dikkatinden kaçmamıştı. Kullanıcılar tarafından yapılan incelemeler, milyarder iş insanının Twitter’daki ilk sahte hesabının Elon Test (@ErmnMusk) olduğunu ortaya koydu.

İşte Elon Musk’ın sahte hesabını ele veren o ekran görüntüsü:

Elon Musk sahte Twitter hesabı

Elon Test isimli hesaptan yapılan paylaşımlar, daha çok Elon Musk’ın kendisiyle ilgiliydi. Görünen o ki milyarder iş insanı, kendisini ve özellikle de Tesla’yı sevdiğine ilişkin paylaşımlar yapmaktan memnundu. Üstelik resmi hesabında 130 milyonun üzerinde takipçiye sahip olan Musk, sahte hesabının da insanlar tarafından takip edilmesini istiyordu. Zira Elon Test isimli hesaptan “Beni takip edin” gibi paylaşımlar yapılıyordu. 

Elon Musk, bir yanıtla bu hesabın kendisine ait olduğunu “kabul etti”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir