Haberler

Twitter’da Erişim Sorunları Yaşanıyor

Twitter'da Erişim Sorunları Yaşanıyor

Hepimizin bildiği üzere milyonlarca insanın gününün çoğunu geçirdiği sosyal medya platformları, gün geçtikçe daha da yaygınlaşıyor. Hâliyle bu tarz platformlarda yaşanan erişim sorunları da birçok insanın işlerinin aksamasına, neden oluyor.

Geçtiğimiz aylarda Meta şirketine bağlı olan dev sosyal medya platformları Facebook, Instagram ve WhatsApp’ta ‘tarihin en büyük erişim sorunu’ olarak nitelendirilen bir sorun yaşanmış, milyonlarca insan bu uygulamalara erişememişti. Şimdi de gelen haberler bir başka dev sosyal medya platformu olan Twitter’da şu sıralarda sıkıntıların yaşandığını gösterdi.

Twitter’a erişim sorunu yaşanıyor

Çeşitli türlerdeki dijital hizmetlerde yaşanan arıza ve sıkıntıları paylaşan Downdetector.com’dan edinilen verilerde 11 Şubat, yani bugün saat 20.30 civarlarında Twitter’a erişim sorunu yaşandığı ifade edildi. Biz de masaüstünden Twitter’ın internet sitesine girmeye çalıştığımızda ‘Bir hata oluştu ama endişelenmeye gerek yok, senden kaynaklanmıyor’ mesajı ile karşılaştık.

Ayrıca gelen diğer şikayetlerde mobil uygulamada ana sayfada bir sorun olmadığı; profillerde ve mention’larda ise erişim sorunu yaşandığı aktarılırken Tweetdeck gibi üçüncü parti uygulamaların çalıştığı ifade ediliyor. Bunun yanı sıra yaşanan sorunun küresel olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Detaylar geliyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir