Sosyal Medya Püf Noktaları

Twitter hesap silme nasıl yapılır?

Twitter hesap silme nasıl yapılır?

Bugün sizlere Twitter hesap silme yöntemiyle ilgili ipuçlarını paylaşmak istiyoruz. Twitter hesabınızı silmeyi düşünüyorsanız ilk etapta sosyal ağı devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Devre dışı bırakma işlemi, Twitter hesabınızı kalıcı olarak silme sürecini başlatıyor. Twitter, 30 gün içinde uygulamayı tekrardan aktif hale getirme gibi bir fırsat da sunuyor. Sosyal ağı silmeniz için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Twitter hesap devre dışı bırakma

Daha Fazla simgesine  ve açılır menüden Ayarlar ve gizlilik öğesine tıklayın.Hesabınız sekmesinde Hesabını devre dışı bırak’ı seçin.Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Devre dışı bırak öğesine tıklayın.İstendiğinde şifrenizi girin ve Hesabı devre dışı bırak butonuna tıklayarak ilerlemek istediğinizi onaylayın.
Twitter’a 30 gün boyunca giriş yapılmadığında hesap kalıcı olarak siliniyor. Hesabın silinmesi durumundan tekrar etkinleştirme işlemi yapılamıyor ve eski Tweetlere ulaşılamıyor. 30 günlük devre dışı bırakma döneminde hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız kolaylıkla yeniden aktif hale gelir. 30 günlük devre dışı bırakma döneminin ardından hesabınız silindiğinde, diğer Twitter hesapları kullanıcı adınızla kayıt işlemi yapılabiliyor. Twitter hesabınızı devre dışı bıraktığınızda başkalarının Tweetlerinde bahsedilen kullanıcı adınız görünmeye devam ediyor. Twitter hesabınızla ilişkili kullanıcı adınızı veya e-postanızı değiştirmek için hesabınızı silmeniz gerekmiyor.  Bu bilgileri güncellemek için istediğiniz zaman Hesap bilgileri bölümüne gitmeniz yeterli.

Twitter’ı devre dışı bıraktığımda direkt mesajlar da silinir mi?

30 günlük devre dışı bırakma sürecinde direkt mesajlar silinmiyor. Devre dışı bırakma süreci bitip hesabınız silindiğinde gönderdiğiniz direkt mesajlar da siliniyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir