Haberler

TikTok’ta Saatlerini Harcayanlara Müjde: Bir Şirket, Platformda Sadece Video İzlemeniz İçin Para Ödeyecek!

TikTok’ta Saatlerini Harcayanlara Müjde: Bir Şirket, Platformda Sadece Video İzlemeniz İçin Para Ödeyecek!

Sosyal medya hesapları arasında kendine has bir kitleye sahip olan TikTok’ta bugün, siyasetçilerden gençlere kadar birçok yaş grubu ve meslekten insan bulunuyor. Özellikle belirli yaş gruplarında TikTok videolarını izleme süreleri giderek artarken, bir ajans bu videoları izlerken kullanıcılara para ödemeyi teklif ediyor. 

Bir influencer pazarlama şirketi olan Ubiquitous, ortaya çıkan yeni trendleri çok daha kolay keşfedebilmek için, günde 10 saat TikTok videosu izlemeyi kabul edenlere, saat başına 100 dolar ödeyeceğini duyurdu. 

TikTok videosu izleyerek günde 1000 dolar kazanabilirsiniz!

Ubiquitous isimli influencer pazarlama şirketi, TikTok’ta ortaya çıkan yeni trendleri çok daha kolay takip edebilmek için bir yarışma düzenliyor. Şirket, yarışmaya katılanlardan seçilecek olan belli kişilere, günde 10 saat TikTok’ta dolaşmaları şartıyla saat başına 100 yani toplamda 1000 dolar ödemeyi teklif ediyor. 

Ubiquitous’un bu yarışmasına katılmak için ise belirli şartlar bulunuyor. Bunlar; şirketin YouTube kanalına abone olmak, neden sizi seçmeleri gerektiğine dair 50-100 kelimelik bir yazı yazmak ve yarışmaya başvurduğunuzu belirten bir tweetle Ubiquitous’u etiketlemek. 

Twitter’da bunu paylaşmak her ne kadar isteğe bağlı bir şart olarak belirlense de, şirket bunun değerlendirme sürecinde artı bir puan olacağını söylüyor. Ubiquitous yaptığı duyuruda; TikTok hesabı olan, platforma aşina, trendleri takip edebilen ve eski trend benzerliklerini tespit edebilen birini aradığını ifade ediyor.

Yarışmaya başvurular 31 Mayıs tarihinde son bulacak. 

Geçtiğimiz sene saat başına 50 dolar teklif edilmişti

Ubiquitous isimli şirket, geçtiğimiz yıl TikTok videolarını izleyecek birini bulmak için yaptığı bir araştırmada, üç gün boyunca günde 12 saat TikTok videolarını izleyecek birine saat başına 50 dolar ödemeyi de teklif etmişti.

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir