Haberler

Jack Dorsey’den Bir Zamanlar Ölümüne Savunduğu Elon Musk’a Sert Eleştiri: Keşke Çekip Gitseydi!

Jack Dorsey'den Bir Zamanlar Ölümüne Savunduğu Elon Musk'a Sert Eleştiri: Keşke Çekip Gitseydi!

Twitter kurucuları arasında yer alan ancak şimdilerde platformla hiçbir ilişiği kalmayan Jack Dorsey, kendinden çok da beklenmeyen bazı açıklamalarda bulundu. Geçmişte Twitter’ı satın alacağı için Elon Musk‘ı destekleyen Dorsey, şimdiyse milyarder iş insanına düşman kesilmiş gibi görünüyor. Ancak bunun nedeni anlaşılabilmiş değil.

Jack Dorsey, Elon Musk ile ilgili açıklamalarını yine kendisi tarafından kurulan merkeziyetsiz sosyal ağ Bluesky üzerinden gerçekleştirdi. Bir soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Jack Dorsey, Elon Musk ile ilgili gelen sorular üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişte “Güvendiğim tek isim o.” şeklinde methiyeler düzen Dorsey, bu kez yaptığı açıklamada ise “Musk, Twitter için en iyisi olduğunu kanıtlayamadı.” şeklinde bir çıkış yaptı.

“1 milyar dolar cezayı ödeyip, anlaşmadan çekilmeliydi”

Jack Dorsey

Elon Musk’ın Twitter’ı satın aldığı sıralarda doğru bir tavır sergilemediğini söyleyen Twitter kurucusu, sonraki aşamada da her şeyin daha kötüye gittiğini aktardı. Süreçle ilgili olarak Twitter Yönetim Kurulunu da eleştiren Dorsey, her şirketin en yüksek ve karlı teklifi veren kişi veya kurumlara satılık olduğunu söyledi. Kurulun satışın tamamlanması için ısrarcı davrandığını söyleyen Dorsey, “Keşke yönetim kurulu satışı zorlamasaydı.” ifadelerini kullandı. Elon Musk ile ilgili konuşan kurucu, “Bence çekip gitmeli ve 1 milyar doları ödemeliydi.” dedi.

Bu arada; Elon Musk’ın Jack Dorsey’e yönelik cevabını merak ediyor olabilirsiniz. İlginçtir ki Musk, bu konuya çok da aldırmadı. Bir TV programına katılan milyarder iş insanı, “Twitter iflasa giden hızlı bir yoldaydı. Bu yüzden ciddi adımlar atmak zorunda kaldım. Başka seçenek yoktu.” ifadelerini kullanmakla yetindi. 

İlk Ay 1 TL’ye BluTV ve Hepsiburada Premium! Daha Ucuzu Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir