Sosyal Medya Püf Noktaları

AMAZON PRIME VIDEO’DA REKLAMSIZ ABONELİĞE EK ÜCRET GETİRİLİYOR

AMAZON PRIME VIDEO REKLAMLI ABONELİK MODELİ SUNUYOR

Amazon Prime Video, kullanıcılarına reklamlı abonelik modelini sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni hamlesiyle, 2024’ün ilk çeyreğinde ABD, İngiltere, Almanya ve Kanada’daki Prime Video kullanıcılarının ekranlarında reklamlar belirecek. Netflix ve Disney+’nın ardından Amazon da reklamlı abonelik furyasına katılmış olacak.

YENİLİKLER GETİRİLECEK

Amazon, reklam eklemesiyle ilgili olarak temel abonelik modeline yenilikler getireceğini duyurdu. Reklamlar, temel Prime üyeliğiyle birlikte sunulacak ve istemeyen kullanıcılar tarafından kaldırılabilecek. Bu sayede, ücretsiz kargo gibi avantajlarla birlikte Prime’a sahip olmak isteyen kullanıcılar için abonelik ücretinde değişiklik olmayacak. Ancak dizi ve film izlemek için Prime aboneliği kullanan kullanıcılar, ekstra bir ücret ödeyerek reklamsız deneyime sahip olabilecekler.

REKLAMSIZ SEÇENEK İÇİN EK ÜCRET

ABD’deki Prime üyeleri, mevcut aboneliklerine ek olarak aylık 2,99 dolar ek ücret ödeyerek reklamsız bir deneyime geri dönebilecekler. Şu anda ABD’deki Prime üyeliği aylık 14,99 dolar ve yıllık ödeme yapıldığında 139 dolara fiyatlandırılıyor.

FİYATLANDIRMA DİĞER ÜLKELER İÇİN GELECEKTE DUYURULACAK

Diğer ülkeler için reklamsız seçeneğin fiyatlandırması ise gelecekte duyurulacak. Dolayısıyla, her ülkedeki fiyat artışlarının aynı olmayabileceği belirtiliyor. Türkiye için yapılabilecek bir fiyat artışı, Prime aboneliğinin maliyetini oldukça yükseltecek. Şu anda aylık 39 TL’ye satın alınabilen Prime aboneliği, reklamsız bir plan için 3 dolarlık zamla 120 TL’ye çıkacak. Bu da oldukça yüksek bir artış anlamına gelmektedir.

TAKIPERA.COM İLE SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZI BÜYÜTÜN

Amazon Prime Video’nun reklamlı abonelik modeline geçme kararı aldığı duyuruldu. Reklamlar, önümüzdeki yıllardan itibaren birçok ülkede kullanıcılara sunulacak. Bu yeni model, kullanıcılara daha fazla seçenek sunarak, isterseniz reklamsız deneyimden yararlanmalarına ve bunun için ek bir ücret ödemelerine olanak tanıyacak.

**Takipera.com** **platformuna** kaydolmak için hemen harekete geçebilir ve sosyal medya hesaplarınızı büyüterek daha fazla etkileşim elde edebilirsiniz. Siz de hemen **Takipera.com**’a kayıt olabilirsiniz!

Takipera.com, insanların sosyal medya hesaplarını büyütmeleri için vazgeçilmez bir platformdur. Etkili bir sosyal medya stratejisi oluşturmanın yanı sıra, takipçi ve beğeni sayısını artırmak için kullanıcılarına çeşitli araçlar sunmaktadır. Bu araçlar arasında otomatik beğeni ve takipçi artırma, hashtag arama ve analiz gibi özellikler bulunur.

Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek için **Takipera.com** asistanınız olacak. Stratejileri optimize edebilir, hedef kitlenize yönelik içerikler üretebilir ve etkileşiminizi artırabilirsiniz. Ayrıca, takipçilerinizle etkileşim kurma ve markanıza bağlılık oluşturma konusunda size rehberlik edecek profesyonel bir ekip de bulunmaktadır.

Takipera.com ile sosyal medya platformlarındaki varlığınızı güçlendirebilir ve markanızın daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Herhangi bir sektörde, herhangi bir hedef kitleye hitap ediyor olun, Takipera.com sizin için doğru stratejileri belirleyerek sosyal medya hesaplarınızı büyütmenize yardımcı olacaktır.

Takipera.com, kullanıcıların sosyal medya hesaplarını daha fazla etkileşim ve organik büyüme elde etmelerini sağlar. Hesaplarınızın etkileşimini artırmak, hedef kitlenizin ilgisini çekmek ve markanızın bilinirliğini yükseltmek için Takipera’yı tercih edebilirsiniz. Siz de hemen Takipera’ya katılın ve sosyal medya hesaplarınızı büyütmenin keyfini yaşayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir