Haberler

YouTube Kanallarına “Senin İçin” Bölümü Geliyor: Peki Ne İşe Yarayacak?

YouTube Kanallarına "Senin İçin" Bölümü Geliyor: Peki Ne İşe Yarayacak?

Dünyanın en popüler çevrim içi video ve canlı yayın platformu YouTube’a yeni bir özellik geliyor. 20 Kasım itibarıyla küresel çapta tüm YouTube kullanıcılarına ulaşacak yeni özellik, yepyeni videoların hızlıca keşfedilmesini sağlayacak. Kanallar özelinde çalışacak yeni özellik, YouTube deneyimini iyileştirecek gibi görünüyor.

YouTube’un yeni özelliği, kanal yöneticisinin tercihine göre çalışacak. “Senin için” (For you) adlı bağımsız bir bölüm ortaya koyacak yeni özellik, bir kanala girildiğinde kullanıcıya özel içerik önerilmesini sağlayacak.

YouTube’un yeni özelliği böyle görünecek

YouTube

Diyelim ki Webtekno YouTube kanalına girdiniz. Senin için bölümü, geçmiş aktivitelerinize dayanarak, size bazı tavsiyeler verecek. Bu tavsiyeler videolar, shorts’lar veya canlı yayınlar özelinde olabilecek. Bu sayede kanaldaki tüm videolara tek tek bakmadan ilgi alanınıza en çok giren videolarımızı görebileceksiniz.

YouTube senin için

YouTube’un senin için özelliği, isteğe bağlı olarak çalışacak. Kanal sahipleri istemezse bu özelliği devreye almayabilecekler. Ancak yaptığımız kontrollerde, özelliğin varsayılan olarak aktif hâle getirildiğini görüyoruz. İçerik üreticiler, bunu kendilerine göre özelleştirip, takipçilerine göstermeye başlayacaklar. 

Webtekno’yu Threads’de takip et, haberleri kaçırma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir