Haberler

Ünlü Twitch Yayıncısı Amouranth, Platformdan Bir Kez Daha Banlandı! (Bu 6 Oldu)

Ünlü Twitch Yayıncısı Amouranth, Platformdan Bir Kez Daha Banlandı! (Bu 6 Oldu)

Gerçek ismi Kaitlyn Siragusa olan Amouranth, Twitch’in en ünlü yayıncılarından biri. Öyle ki 2016’dan beri platformda yer alan yayıncı, 6,3 milyondan fazla takipçiye sahip. Amouranth, bunun dışında milyonlar kazandığı OnlyFans’ta da oldukça popüler olmasıyla da biliniyor.

Bugün ise ünlü yayıncı hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Amouranth, Twitch’ten uzun bir süre sonra bir kez daha banlandı. 29 yaşındaki yayıncı, daha önce de Twitch kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle beş kez geçici yasak yemişti. Son olarak ise 2021 yılında banlanmıştı

Amouranth’ın neden ban yediği konusunda bir bilgi yok

Amouranth’ın hesabına girildiğinde, “Bu kanal, Twitch’in Topluluk ve İlkeleri veya Hizmet Koşullarının ihlali nedeniyle geçici olarak hizmet dışı” yazısı görülüyor. Bu da ünlü yayıncının geçici olarak banlandığını ortaya koyuyor.

Tam nedeni hakkında bir bilgi bulunmasa da müstehcenlik içeren şeyler nedeniyle bu kararın alınmış olma ihtimali var. Öte yandan bir başka yayıncıyı, dövüşmek için ringe davet etmesi nedeniyle yasağın gelmiş olabileceği söylentileri de mevcut. Twitch kurallarında fiziksel zarar verme ve tehdit gibi şeylerin yasaklanabileceği söyleniyor.

Ünlü yayıncı, geçtiğimiz aylarda da 18+ yayın yapması için tehdit aldığını söyleyerek gündeme gelmişti. Yaptığı çarpıcı açıklamalarda, eşinin kendisini tehdit ettiğini söylemişti. Sonrasında ise güvende olduğunu açıklamıştı.

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir