Sosyal Medya Püf Noktaları

UNCAPPED: İŞLETMELER İÇİN SINIRSIZ FİNANSAL DESTEK İNANILMAZ FIRSAT: İŞLETMENİZE YENİ BİR SOLUK GETİRİN UNCAPPED, İŞLETMELER İÇİN DEV KREDİ İMKANLARI KREDİ NOTU ENDİŞESİ OLMADAN UNCAPPED İLE FINANSA ERİŞİN UNCAPPED: FİNANSMANI UNUTUP İŞİNİZE ODAKLANIN UNCAPPED: İŞLETMELERİN BÜYÜME POTANSİYELİNİ KEŞFEDİN KABUS OLMAYAN BİR GERİ ÖDEME PLANI İLE UNCAPPED’E BAĞLANIN UNCAPPED: İŞLETMENİZİ BÜYÜTMEK İÇİN ATILMASI GEREKEN BÜYÜK ADIM UNCAPPED İLE İŞLETMENİZİ BÜYÜTMEK İÇİN TAKİPERA’YA KAYDOLUN

UNCAPPED: İŞLETMELER İÇİN FİNANSAL DESTEK

Uncapped, işletmelerin nakit akışlarını artırmalarına yardımcı olan bir finansman sağlayıcısıdır. Uncapped, işletmelerin büyümesini desteklemek ve finansmana erişim sağlamak için çevrimiçi hizmetler sunan bir platformdur.

FİNANSMAN İMKANI SAĞLAYAN UNEAPPED

Taavet Hinrikus tarafından 2019 yılında Londra merkezli olarak kurulan Uncapped, girişimcilere faizsiz ve yatırımsız kredi imkanı sunarak işlerini büyütmelerine yardımcı olmaktadır.

FİNANSA ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN KREDİ NOTUNUZU ETKİLEMEYİN

Uncapped, girişimcilerin finansmana erişim sağlamasını kolaylaştırmak için kredi notlarını etkilememektedir. Bu da girişimcilerin işlerini büyütürken nakit akışına odaklanmalarını sağlamaktadır.

GENİŞ KREDİ İMKANLARI

Uncapped, mevcut ya da öngörülen gelir durumuna bağlı olarak 10 bin sterlin ile 10 milyon sterlin arasında kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca Uncapped’in faaliyet gösterdiği ülkeler arasında ABD, İngiltere, İspanya ve Polonya yer almaktadır.

FARKLI SEKTÖRLERDE FAALİYET GÖSTEREN İŞLETMELERE FİNANSMAN

London merkezli bir şirket olan Uncapped, SaaS, e-ticaret, moda, oyun ve uygulama geliştirme gibi birçok sektörde faaliyet gösteren 1000’den fazla işletmeye finansman sağlamıştır. Uncapped, girişimlerin büyüme potansiyelini desteklemek ve işletmelere kredi imkanı sunmak için çeşitli sektörlerde geniş bir portföye sahiptir.

UYGUN GERİ ÖDEME KOŞULLARI

Uncapped’in kredi geri ödemesi için aylık 0.8’den başlayan sabit bir ücret talep ettiği bilinmektedir. Bu ücret, işletmelerin kredi geri ödemelerini daha rahat bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla belirlenmiştir. Uncapped, işletmelere kredi imkanı sunarken işletmelerin finansal güvenliğini ve büyüme potansiyelini de ön planda tutmaktadır.

BÜYÜK ADIMLAR

Uncapped, Londra merkezli oyun ve uygulama geliştiricisi Sugar’ı bünyesine katmasıyla da büyük bir adım atmıştır. Girişimcilere özel kredi imkanları sunan Uncapped, büyük bir yatırımcı ağına sahiptir. Seedcamp, White Star Capital, Global Founders Capital, All Iron Ventures, Moura Capital, Lakestar ve Wise gibi önemli isimler, Uncapped’in mevcut yatırımcıları arasında yer almaktadır.

TAKİPERA.COM İLE İŞLETMENİZİ BÜYÜTÜN!

Eğer işletmenizi finansman ile desteklemek ve sosyal medya hesaplarınızı büyütmek isterseniz, Takipera.com’a kaydolabilirsiniz. Uncapped, işletmelere özel kredi imkanları sunarak işlerinizi büyütmenize yardımcı olacaktır. Uncapped’in sunduğu finansman hizmetinden faydalanarak nakit akışınızı pozitif bir şekilde etkileyebilir ve işletmenizin potansiyelini keşfedebilirsiniz. Kayıt olun ve Uncapped’in sunduğu avantajlardan yararlanmaya başlayın!

FİNANSAL DESTEK İÇİN UNCAPPED’E GELİN

Uncapped, işletmelerin finansal zorluklarını ortadan kaldırarak büyümelerini destekleyen bir platformdur. İşletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz finansmana hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlamak için Uncapped’in sunduğu kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz.

FİNANSMAN İMKANLARI İLE BÜYÜME FIRSATI

Uncapped, işletmelere faizsiz ve yatırımsız kredi imkanı sunarak onları büyük bir büyüme fırsatıyla buluşturuyor. Nakit akışınızı artırarak işinizi genişletebilir, yeni projelere yatırım yapabilir ve pazarda daha rekabetçi olabilirsiniz.

HIZLI VE KOLAY BAŞVURU SÜRECİ

Uncapped, işletmelerin finansmana erişim sürecini hızlandırmak adına kolay ve basit bir başvuru süreci sunmaktadır. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak başvurunuzu tamamlayabilir ve hızlıca yanıt alabilirsiniz.

KREDİ NOTUNUZU DÜŞÜNMEYİN

Uncapped, işletmelerin finansmana erişimini kolaylaştırmak için kredi notunu dikkate almamaktadır. Bu da her seviyedeki işletmenin Uncapped’in sunduğu finansman imkanlarından eşit şekilde yararlanabilmesini sağlamaktadır.

ULAŞILABİLİR LİMİT SEÇENEKLERİ

Uncapped, işletmelerin ihtiyaçlarına ve gelir durumuna göre farklı kredi limitleri sunmaktadır. Başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar çeşitli seçenekler arasından işletmenize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir