Haberler

The Economist’in 2024 Kapağı, Bu Sene de Sosyal Medyada Gündem Oldu: İşte Komplo Teorilerine Malzeme Olan Kapak Hakkındaki Paylaşımlar

The Economist'in 2024 Kapağı, Bu Sene de Sosyal Medyada Gündem Oldu: İşte Komplo Teorilerine Malzeme Olan Kapak Hakkındaki Paylaşımlar

Dünyanın en büyük dergilerinden biri olan The Economist, her yıl sonu bir sonraki yıl için bir kapak paylaşıyor. İş,ekonomi siyaset, teknoloji ve daha birçok kategoride içerikleriyle karşımıza çıkan Londra merkezli derginin bu kapakları da düzenli olarak gündem oluyor.

The Economist, şimdi de 2024 yılı kapağını paylaştı. Kapak, tahmin edebileceğiniz gibi birçok detayla donatılması nedeniyle kısa sürede sosyal medya platformlarında konuşulmaya başladı.

The Economist 2024 yılı kapağı:

The Economist’in 2024 yılı için hazırladığı kapağına bakıldığında dünyaya dair ayrıntılara yer verildiğini görüyoruz. Putin ve Zelenski’yle dikkat çekilen Rusya-Ukrayna gerilimi, muhtemelen 2024 yılı ABD seçimlerini gösteren oy sandığı, yapay zekâ detayı, para birimleri hakkında bir grafik, elektrikli otomobiller ve daha birçok konu kapağa eklenmiş.

2024 kapağı, çıkar çıkmaz sosyal medya kullanıcıları tarafından gündeme taşındı. Her sene olduğu gibi bu sene de birçok insan, kapakla ilgili düşüncelerini dile getirdi ve komplo teorileri üretmeye başladı.

İşte kapak hakkında sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar:

 

2023’ün kapağı için:

 

Webtekno’yu Threads’de takip et, haberleri kaçırma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir