Sosyal Medya Püf Noktaları

Samsung Galaxy Z Fold 3’te Instagram nasıl tam ekran görülür?

Samsung Galaxy Z Fold 3’te Instagram nasıl tam ekran görülür?

Kısa bir süre önce incelediğimiz Samsung Galaxy Z Fold 3 sunduğu deneyimle bizi etkilemeyi başarmıştı. Bu ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak telefonu satın almayı düşünenler için faydalı bir özellikten bahsetmek istiyoruz.

Galaxy Z Fold 3’ün iç kısmındaki 7,6 inçlik ekran piyasadaki standart telefonlara kıyasla farklı bir en-boy oranına sahip. Hibrit cihazda farklı en-boy oranı kullanılması bazı uygulamaların tam ekran çalışmasını engelliyor. Katlanabilir telefonda Instagram uygulamasını kullandığımızda sol ve sağ taraftaki siyah çerçeveler gözümüze çarpmıştı. Uygulamayı tam ekran çalıştırmak istiyorsanız haberin devamındaki adımları takip edebilirsiniz.

Ayarlar uygulamasını açtıktan sonra gelişmiş özelliklere gidin.Gelişmiş özelliklerde yer alan Labs sekmesine tıklayın.Labs sekmesinin ardından Uygulama en-boy oranını kişiselleştir sekmesine tıklayın.Bu sekmenin ardından Instagram uygulamasını seçip tam ekran seçeneğine tıklayın.

Samsung Galaxy Z Fold 3’te tüm uygulamaları tam ekran görmek mümkün

Instagram için geçerli olan bu yöntemi diğer uygulamalar için de kullanabilirsiniz. Bu yöntemi uygulayarak tam ekrana destek vermeyen uygulamaları Galaxy Fold 3’te tam ekran görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir