Sosyal Medya Püf Noktaları

Netflix üyeliğini iptal etme [Nasıl yapılır?]

Netflix üyeliğini iptal etme [Nasıl yapılır?]

Netflix Türkiye bu ayında başında abonelik fiyatlarına zam gerçekleştirmişti.  Yapılan zam sonrasında Temel paketin fiyatı 26,99 TL‘den 37,99 TL‘ye çıkmıştı.

Zamlardan Standart ve Özel paketler de etkilenmişti. Yapılan bu fiyat artışından memnun değilseniz üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.  Bunun için Netflix’in internet sayfasına giriş yağmalı ve sonrasında sağ üst köşedeki tüm kullanıcıları gösteren simgeye tıklamalasınız. Bu menü açıldığında, hesabınızın üyelik menüsüne gitmek için ”Hesap” tuşuna tıklayın. Hesap bilgileri ekranı karşınıza çıktığında sol tarafta Üyelik ve Ödemeler kısmının hemen altında ”Üyeliği İptal Et” yer alıyor. Bu tuşa bastıktan sonra ”İptal İşlemini Tamamla” seçeneğine basarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Eğer üst bir paket kullanıyorsanız bu alan üzerinden daha düşük bir pakete de geçiş yapabilirsiniz. 10 ay içinde üyeliğinizi yeniden başlatırsanız profilleriniz, favorileriniz, izleme tercihleriniz ve hesap ayrıntılarınız yeniden aktif hale geliyor. İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse faturalama döneminin sonuna kadar video servisini izleyebilirsiniz.

Netflix servisini hediye kartı kullanıcıları da iptal edebiliyor

Video servisini hediye kartınız veya promosyon bakiyeniz varken de iptal etmek edebilirsiniz. Hesabınız, Netflix Hediye Kartı veya promosyon bakiyeniz tamamen bittikten sonra iptal ediliyor. İptal isteğinizden sonra, Netflix Hediye Kartınızda veya promosyon bakiyenizde kalan hizmet süreniz kadar Netflix’i kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Samsung imzalı ilginç projektör Freestyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir