Sosyal Medya Püf Noktaları

Microsoft, Bing Chat müşterilere daha bütünleşik bir deneyim sunmak için yapay zeka aracı Copilot’u kullanıma sunuyor!

Microsoft, Bing Chat Müşterileri için Yeni Deneyim Sunuyor!

MICROSOFT’UN YAPAY ZEKA ARACI COPILOT İLE DAHA BÜTÜNLEŞİK BİR DENEMİM SUNUYOR

Microsoft, Bing Chat müşterilerini ve yapay zeka araçlarını Copilot ismi altında bir araya getirerek, daha bütünleşik bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Bing Chat Enterprise’ın Copilot olarak yeniden adlandırılmasıyla birlikte, kullanıcılar ticari veri korumasından da faydalanabilecekler.

IGNITE 2023 ETKİNLİĞİNDE TANITILAN YENİ YAPAY ZEKA ARAÇLARI COPILOT MARKASI İLE KULLANICILARA SUNULACAK

Ignite 2023 etkinliği kapsamında tanıtılan yeni yapay zeka araçları da Copilot markası altında sunulacak. Bu adım ile Microsoft, müşterilere daha gelişmiş bir deneyim sağlayarak, iletişim ve yapay zeka araçlarını daha etkin bir şekilde birleştirecek.

1 ARALIK İTİBARIYLA KULLANIMA SUNULACAK

Birleşen Bing Chat ve Bing Chat Enterprise altında yer alan Copilot markası, 1 Aralık itibarıyla kullanıma sunulacak. Kullanıcılar, kurumsal bir hesapla giriş yaparken ticari veri korumasından faydalanabilecekler. Copilot, kurumsal hesap verilerini kaydetmeyecek ve kullanmayacak şekilde tasarlandığı için Microsoft erişim sağlayamayacak.

COPILOT İLE DAHA BİRLEŞİK BİR DENEMİMİ HEDEFLEYEN MICROSOFT

Microsoft’un iletişim direktörü Caitlin Roulston, Bing Chat Enterprise’ın Copilot olarak yeniden adlandırılmasının, bireysel ve ticari müşterilere daha birleşik bir deneyim sunmayı hedeflediğini belirtti. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcıların daha fazla ticari veri koruması özelliğine sahip Copilot’u kullanabileceğini söyledi.

COPILOT’UN KULLANIMI VE ABONELİK PLANLARI

Copilot, Copilot.Microsoft.com, Bing ve Windows üzerinden erişilebilir olacak. Microsoft 365 E, E5, Business Premium ve Business Standart abonelik planlarına sahip kullanıcılar, ek bir ücret ödemeden Copilot’u kullanabilecekler. Ayrıca, Microsoft 365 F3 planına sahip olanlar da 1 Aralık itibarıyla Copilot’u kullanma imkanına sahip olacaklar. Kurumsal olmayan tüm müşteriler ise aylık 5 dolar karşılığında yapay zeka botuna erişebilecekler.

DAHA GÜVENLİ VE GELİŞMİŞ BİR DENEMİM İÇİN COPILOT’U KULLANIN

Copilot kullanıcıları, bu yeniliklerle birlikte daha gelişmiş bir deneyim yaşarken aynı zamanda ticari veri koruması sağlama imkanına da sahip olacaklar. Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek ve yapay zeka teknolojilerinden faydalanmak için Takipera.com‘a kaydolabilirsiniz. Unutmayın, kaydolduğunuzda Copilot’u daha etkin bir şekilde kullanabileceksiniz. Takipera.com, büyüklink.com ile ortaklaşa çalışarak kullanıcılara en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Birleşen Bing Chat ve Copilot markası, Microsoft’un daha bütünleşik bir deneyim sunmayı hedeflediği güncellemelerin sadece bir kısmını temsil ediyor. Copilot, kullanıcıların iletişim sürecini daha akıcı ve etkileşimli hale getirirken aynı zamanda ticari veri koruması sağlama imkanı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, iş verilerinin güvenliği konusunda endişe duymadan yapay zeka teknolojilerinden faydalanabiliyorlar.

Copilot, kullanıcı dostu bir arayüz ile birlikte geliyor ve kullanıcılar için kullanımı kolay bir deneyim sağlıyor. Copilot’u kullanarak, müşterilerinize daha hızlı ve daha etkili cevaplar vererek müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz. Ayrıca Copilot, kullanıcı davranışlarını analiz ederek daha kişiselleştirilmiş öneriler sunabiliyor ve böylece hedef kitlenizin ilgisini çekmek için daha etkili bir şekilde çalışmanıza yardımcı oluyor.

Microsoft, Copilot’un kullanıcılar için erişilebilirliğini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Copilot, Copilot.Microsoft.com, Bing ve Windows üzerinden erişilebilir olacak. Bu sayede kullanıcılar, istedikleri herhangi bir platformda Copilot’u kullanarak verimliliklerini artırabilecekler. Ayrıca Microsoft 365 aboneleri, ek bir ücret ödemeden Copilot’u kullanabiliyor ve böylece yapay zeka teknolojilerinden maksimum düzeyde faydalanabiliyorlar.

Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek ve yapay zeka teknolojilerinden faydalanmak için Takipera.com’a kaydolabilirsiniz. Takipera.com, büyüklink.com ile ortaklaşa çalışarak kullanıcılara en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Copilot’u kullanarak, sosyal medya stratejilerinizi geliştirebilir, varolan müşteri ilişkilerinizi daha derinleştirebilir ve yeni müşterilerle bağlantı kurabilirsiniz. Bu sayede, işletmenizin büyümesine katkıda bulunabilir ve rekabet avantajı elde edebilirsiniz.

Unutmayın, Copilot’u kullanarak daha güvenli ve gelişmiş bir deneyim elde edebilirsiniz. Siz de şimdi Takipera.com’a kaydolarak yapay zeka teknolojilerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir