Sosyal Medya Püf Noktaları

iPhone’daki fotoğrafları Windows’lu veya Mac bilgisayarlara aktarma [Nasıl yapılır?]

iPhone’daki fotoğrafları Windows’lu veya Mac bilgisayarlara aktarma [Nasıl yapılır?]

iPhone‘daki fotoğrafları Windows‘lu bilgisayara aktarma hakkında yapmanız gereken ipuçlarını paylaşmak istiyoruz. Fotoğraflar uygulamasını ve bir USB kablosu kullanarak fotoğrafları ve videoları Windows’lu bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Bunun için ilk olarak bilgisayarınızda en güncel iTunes sürümünün olması gerekiyor.  Fotoğrafları PC’nize aktarmak için iTunes 12.5.1 veya sonraki bir sürümünün yüklü olması gerekiyor. Eğer güncel bir iTunes sürümüne sahipseniz  iPhone, iPad veya iPod touch cihazlarınızı PC’nize bir USB kablosu ile bağlayın. Sonrasında iOS veya iPadOS cihazınızda ”Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?” ifadesini içeren bir istem görürseniz devam etmek için ”Güven”’e veya ”İzin Ver”’e dokunun. iCloud Fotoğrafları açıksa fotoğraflarınızı PC’nize aktarmadan önce özgün ve tam çözünürlükteki sürümlerini iPhone, iPad veya iPod touch’ınıza indirmeniz gerekiyor.

iPhone’daki fotoğrafları Mac’e aktarma

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızı bir USB kablosuyla Mac’inize bağlayın.Bilgisayarınızda Fotoğraflar uygulamasını açın.Fotoğraflar uygulamasında, bağlı cihazınızdaki tüm fotoğrafları ve videoları içeren bir İçe Aktar ekranı gösteriliyor. İçe Aktar ekranı otomatik olarak görüntülenmezse Fotoğraflar kenar çubuğunda cihazın adını tıklayın.iOS veya iPadOS cihazınızda ”Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?” ifadesini içeren bir yazı görürseniz devam etmek için Güven’e dokunun.Fotoğraflarınızı nereye aktarmak istediğinizi seçin. “Şuraya aktar:” öğesinin yanındaki kutucuktan mevcut bir albümü seçebilir veya yeni bir albüm oluşturabilirsiniz.İçe aktarmak istediğiniz fotoğrafları seçin ve Seçilenleri İçe Aktar’ı veya Tüm Yeni Fotoğrafları İçe Aktar’ı tıklayın.

İlginizi çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir