Sosyal Medya Püf Noktaları

Instagram fotoğraf indirme nasıl yapılır?

Instagram fotoğraf indirme nasıl yapılır?

Instagram fotoğraf indirmeyle ilgili bir aracı bünyesinde barındırmasa da bunun için farklı yöntemler bulunuyor. Eğer Instagram’da  fotoğraf veya video indrimek istiyorsanız yapacağınız ilk yöntem indirmek istediğiniz fotoğrafın sağ üst kısmındaki üç noktaya tıklamak.

Bu işlemin ardından ilgili URL’yi kopyalıyıp bu adresteki indirme alanına yapıştırmanız gerekiyor. İlgili link yapıştırıldıktan sonra Instagram’daki istediğiniz fotoğraf veya video hızlı bir şekilde telefonunuza iniyor. Instagram’da fotoğraf indirmek için ekran görüntüsü yöntemini de deneyebilirsiniz. Bunun için ilk etapta aydetmek istediğiniz fotoğrafı açın ve sonrasında ekran görüntüsü alın. Ekran görüntüsünü aldıktan sonra kırpma işlemini uygulayıp fotoğrafı mobil cihazlarınıza kaydedebilirsiniz. Ekran görüntüsüyle fotoğrafları indirme işlemi hem Instagram gönderileri hem de Instagram Hikayeleri için uygulanabiliyor. Windows  destekli bilgisayar kullanıcıları  hesaplarındaki fotoğrafları veya videoları bilgisayarlarına yükleyebiliyor. Bunun için Windows kullanıcıları 4K Stogram isimli uygulamayı kullanabiliyor. Uygulamayı buraya tıklayarak Windows destekli cihazınıza indirebilirsiniz. Bu uygulama haricinde hem Windows hem de Mac desteği bulunan LightShot isimli uygulama da işinizi görebilir.

Instagram video indirme nasıl yapılır?

Kullanıcılar video indirmek içinse SaveFrom isimli internet sayfasından yararlanabilir. Bu adrese tıkladıktan sonra kullanıcılar indirmek istedikleri videoların bağlantı linklerini sayfadaki alana yapıştırmaları yeterli. Önümüzdeki günlerde farklı ipuçlarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir