Haberler

Hasan Can Kaya, Fırat Üniversitesi ile ‘Kavgalık’ Oldu: İşte Her Şeyi Başlatan ‘Espri’ ve Ardı Ardına Gelen Açıklamalar [Video]

Hasan Can Kaya, Fırat Üniversitesi ile 'Kavgalık' Oldu: İşte Her Şeyi Başlatan 'Espri' ve Ardı Ardına Gelen Açıklamalar [Video]

Son yıllarda Türkiye’de en çok konuşulan komedyenler arasında yer alan Hasan Can Kaya ile Elazığ’da hizmet vermekte olan Fırat Üniversitesi, Exxen’de yayınlanan Konuşanlar isimli program nedeniyle karşı karşıya geldi. Üniversite yönetimi, programda sarfedilen sözler nedeniyle Hasan Can Kaya hakkında yasal süreç başlatılacağını duyurdu.

Konuşanlar’ı bilirsiniz: Bir grup insan toplaşır ve Hasan Can Kaya’nın liderliğinde tabiri caizse “hayatı ti’ye alır“. Bu bağlamda; program sırasında hemen her şey ile ilgili dalga geçildiğine şahitlik edersiniz. Sadece Fırat Üniversitesi değil, en bilindik özel üniversiteler de Hasan Can Kaya’nın dalga konusudur. İşte yaşanan tartışmaların nedeni de tam olarak bu.

Açıklamalardan önce, Konuşanlar’daki o sahneyi izleyelim:

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere; Hasan Can Kaya, Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olan bir katılımcıyla konuşurken, “Bilgisayar yok ama.”, “Abaküsle yapıyorlar.” gibi ifadeler kullanıyor. Bu sözler, salonda da kahkaha tufanı koparıyor. Ancak Fırat Üniversitesi, pek de Hasan Can Kaya ve Konuşanlar katılımcıları gibi düşünmüyor.

Fırat Üniversitesi resmi Twitter hesabından yapılan açıklama:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir