Haberler

Elon Musk, Twitter’ın Logosunu Dogecoin ile Değiştirdi (Bir Dur Artık Coin Adam)

Elon Musk, Twitter’ın Logosunu Dogecoin ile Değiştirdi (Bir Dur Artık Coin Adam)

Twitter’ı resmen iki katı fiyatına satın alan Elon Musk, platformun başına geçtiğinden beri pek çok sorunla uğraşıyor. Twitter’ı oldukça değiştiren yeni özellikler, birçok kullanıcıdan tepki toplarken, birçok kullanıcıdan ise destek alıyor. 

Dev sosyal medya platformunu kendine göre şekillendiren Musk, geçtiğimiz hafta şirketin basın mailine otomatik yanıt olarak “gülen kaka emojisi” tanımlamıştı. Musk’ın son icraatı ise Twitter Web logosunu Dogecoin’e çevirmek oldu. 

Twitter logosu, Dogecoin’e dönüştü

Twitter üzerinde yaptığı değişikliklerle sık sık gündemde kendine yer bulan Elon Musk, son olarak şirketin basın mailine otomatik yanıt olarak “kaka emojisi” tanımlamasıyla gündeme gelmişti. Bunun ardından Twitter ile ilgili bilgi almak isteyen gazeteciler, yanıt olarak yalnızca “gülen kaka emojisi” ile karşılaştılar.

Platformu değiştirmesi hatta bozmasıyla birçok kişiden tepki çeken Elon Musk, şimdi de Twitter Web logosunu Dogecoin ile değiştirdi. Musk, Dogecoin’le değişen Twitter logosunu, yine platform üzerinden yaptığı bir paylaşımla tiye aldı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir