Haberler

Elon Musk, Twitter Arayüzünü ve Deneyimini Değiştirecek Yeniliklerin Ne Zaman Geleceğini Açıkladı

Elon Musk, Twitter Arayüzünü ve Deneyimini Değiştirecek Yeniliklerin Ne Zaman Geleceğini Açıkladı

Twitter’ın yeni sahibi ve CEO’su ünlü milyarder Elon Musk, bundan 1 hafta kadar önce ‘Tweet kaydırma’ özelliğinin geleceğini duyurmuştu. Bu özellikte kullanıcılar, başlıklar arasında geçiş yapabilecek.

Musk, bu sabah Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte bu özelliğin geleceği tarihi ve diğer birkaç özelliğin ne zaman yayınlanacağını da duyurdu.

Kaydırma özelliği bu hafta geliyor

Musk’ın dediğine göre takip edilenler, öneriler, trendler gibi gönderi başlıkları arasında sağa veya sola kaydırarak geçiş yapma özelliği önümüzdeki haftanın sonlarına doğru yayınlanacak. Musk, bu özelliğin büyük bir arayüz güncellemesinin ilk parçası olduğunu belirtiyor.

Tweetleri kaydetme özelliği ondan sonraki hafta geliyor

Instagram’daki gönderileri kaydederek istediğiniz zaman göz atabilme olanağı da Twitter’a ekleniyor. Tweet’leri artık kaydedebileceksiniz. Bu özellik de kaydırma özelliğinden sonraki hafta uygulamaya eklenecek.

Son olarak daha uzun Tweet atma özelliği, Şubat ayının ilk haftasında gelecek

Musk’ın çok önceden duyurduğu ve Tweet Longer gibi sitelere gerek kalmadan uzun gönderiler paylaşmaya olanak sağlayacak olan uzun tweet atma özelliği de Şubat’ın ilk haftasında kullanıcılar ile buluşacak.

Ünlü milyarder görünüşe göre alışkın olduğumuz Twitter deneyimini baştan aşağı olmasa da büyük bir oranda değiştirip daha elverişli hale getirmeyi planlıyor. Özellikler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir