Sosyal Medya Püf Noktaları

Ekran kilidi unutulan Android cihazları sıfırlama [Nasıl yapılır?]

Ekran kilidi unutulan Android cihazları sıfırlama [Nasıl yapılır?]

Ekran kilidi unutulan Android cihazları sıfırlama için çeşitli yöntemler mevcut. Telefonunuzun kilidini açamıyorsanız telefonunuzu ne yazik ki silmeniz gerekiyor.

Google hesabınızda oturum açamıyorsanız hesabınızı nasıl kurtaracağınızı aktaralım. Android’li telefonlarınızı sıfırlamak için iki farklı yöntem mevcut. Bu yöntemlerden biri telefonlarınızı başka bir cihazdan silme. Diğer yöntem ise telefonlarınızdaki tuşları tuşları kullanarak silme. Bir Android telefonu bulmak, kilitlemek veya silmek için bu telefonun açık ve Google hesabında oturum açılmış olmasına ihtiyaç var. Ayrıca konumu açık olan bu cihazın mobil bir ağa veya kablosuz ağa bağlı da olması gerekiyor. Eğer cihazın bul özelliği de açık olması durumunda aşağıdaki adımları takip ederek uzaktan cihazınızı silebilirsiniz.

Ekran kilidi unutulan Android cihazları sıfırlama nasıl yapılıyor?

android.com/find adresine gidin ve Google hesabınızda oturum açın.Birden fazla telefonunuz varsa ekranın üst kısmında kaybettiğiniz telefonunuzu tıklayın.Kilitleme ve silme işlemlerini etkinleştir’i tıklayın.Güvenli cihaz:  Telefonunuzu PIN, desen veya şifrenizle kilitler.  Kilit ekranına bir mesaj veya telefon numarası da eklemek mümkün.Ses çal: Telefonunuz sessizde veya titreşimde de olsa zilini 5 dakika boyunca en yüksek ses seviyesinde çaldırıyor.Cihazı sil:  Telefonunuzdaki tüm verileri kalıcı olarak siler (ama SD kartları silmeyebilir). Silme işleminden sonra Cihazımı Bul özelliği telefonda çalışmaz.

Android cihazları sıfırlama için telefonunuz üzerindeki tuşları da kullanabilirsiniz

Kilitli telefonunuzu, üzerindeki güç ve ses düğmelerini kullanarak silebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Uçan otomobil modellerinin öncüsü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir