Haberler

Dünyanın En Fazla Aboneye Sahip YouTuber’ı MrBeast, Çalışanlarının Yaşaması İçin Mahalle Satın Alıyor

Dünyanın En Fazla Aboneye Sahip YouTuber'ı MrBeast, Çalışanlarının Yaşaması İçin Mahalle Satın Alıyor

En fazla aboneye sahip YouTuber olan MrBeast (Jimmy Donaldson), bugüne kadar yaptığı bağışlar ve yardımlarla da adından sıkça söz ettirdi. Özel yaşamını da oldukça sade bir şekilde yaşadığı bilinen YouTuber, bugün Elon Musk’ı andıran haberlerle gündeme geldi.

New York Post tarafından paylaşılan detaylara göre Jimmy Donaldson, son iki yıldır kendi yaşadığı mahalledeki diğer evleri de satın almaya başladı. MrBeast’in bu evleri, çalışanlarının ikâmet etmesi için satın aldığı ifade edildi.

Kendisi 320 bin dolarlık evde kalıyor, çalışanlarına çok daha pahalı evler aldı…

mrbeast

MrBeast, tamamen kendi üzerine almaya başladığı mahalledeki ilk evi, 2018 yılında 320 bin dolara satın almıştı. Fakat etrafındaki evlerin biri haricindeki hepsi için çok daha fazla para harcadı. Zira bu evlerin hiçbiri satılık değildi.

Aktarılan bilgilere göre MrBeast, 2019 yılında sadece üç ev için 1,45 milyon dolar ücret ödedi. Kendisinin bugüne kadar toplam 5 evi satın aldığı paylaşılırken, bu evlerden yalnızca biri, kendi evinden ucuzdu. O evi de 2020 yılında 263 bin dolar ücret ödeyerek aldı.

Peki, MrBeast’in evleri satın alma planını nereden biliyoruz?

Plan, evlerden birinin eski sahibi olan Aaron Bowden isimli bir kişinin The New York Post’a yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. Bowden’a göre MrBeast, kendisine çalışanlarını ve ailesini bu evlere taşıyacağını söyledi.

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir