Haberler

Windows 11’e Facebook Widget’ı ve Dosya Gezgini Geliştirmeleri Geliyor

Windows 11'e Facebook Widget'ı ve Dosya Gezgini Geliştirmeleri Geliyor

Windows 11 widget’ları yavaş yavaş büyüyen bir ekosistem oluşturuyor ve Facebook da ana uygulaması için yeni bir widget geliştirerek bu furyaya katılıyor.

Facebook widget’ı Canary, Dev ve Beta kanallarında mevcut ve çalışması için Facebook uygulamasının en son sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Bu widget, yorumlar, yeni gönderiler ve davetler gibi bildirimleri görüntülemenize olanak tanıyor.

Dosya Gezgini daha kullanışlı bir Ayrıntılar bölmesi alıyor

Dosya gezgini

Yalnızca Dev kanalına kaydolmuş Insider’lar için, 23451 yapısıyla Microsoft, dosya hakkında daha fazla bilgi gösteren, ilgili dosyalar veya dosyanın dahil edildiği veya bahsedildiği bir e-posta konuşması gibi içerik öneren modernleştirilmiş bir Ayrıntılar bölmesi test ediyor. Bu yeni bölme, birkaç hafta önce rapor edilmişti ve nihayet kullanılabilir hale gelmeye başlıyor.

Facebook Widget

Facebook Widget’ı

Önerilen dosyaların ve diğer içeriğin yanı sıra, bu yeni bölme ayrıca dosya için bir etkinlik geçmişi ve kolay bir paylaş düğmesi de içeriyor. Ayrıca, Windows 11’in geri kalanıyla uyumlu olan modern bir görünüme sahip. Bu deneyimi şimdilik yalnızca bazı Insider’lar görecek.

Windows 11 yapısı 23451, Dev kanalındaki Windows Insider’lar için başka birkaç iyileştirme de içeriyor. Örneğin, daha önce yalnızca Canary kanalında mevcut olan yeni widget seçici deneyimi artık mevcut. Bu güncelleme ayrıca animasyonlu widget simgelerini de ekliyor.

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir