Haberler

Ukrayna Twitter’da Rusya’yı Trollemeye Devam Ediyor: Şimdi de Rus Ordusuna GTA Benzetmesi Yapıldı

Ukrayna Twitter'da Rusya'yı Trollemeye Devam Ediyor: Şimdi de Rus Ordusuna GTA Benzetmesi Yapıldı

İnsanlığın en uzun süre gerçekleştirdiği eylemlerden biri de savaşmak ve çok uzun zamandır da savaşın fiziksel olduğu kadar zihinsel olan kısmına yönelik de çalışmalar yapılıyor. Bazen kendi tarafının moralini yükseltmek, bazen de karşı tarafın moralini bozmak için yapılan çalışmalar artık sosyal medyada kendisine yer buluyor.

Son ayların en önemli gündem maddelerinden biri olan Ukrayna-Rusya Savaşı’nda da Ukrayna, sosyal medya cephesinde Rusya’yı trollemeye devam ediyor. Ayçiçeklerinin ülkesi son olarak Rusya’ya GTA üzerinden bir gönderme yaptı. 

Ukrayna Rusya’ya bu kez GTA üzerinden sataştı

ukrayna

Özellikle sosyal medya kullanıcılarının iyi bildiği popüler kültür ögelerine sık sık gönderilerinde yer veren Ukrayna, bu defa yaptığı paylaşımda GTA’da gördüğümüz “Wasted” ibaresini kullandı. Bu ibare oyunda karakterimiz öldüğünde ekranda beliren ve “Harcandı” anlamına gelen bir sözcük. 

Ukrayna resmi Twitter hesabı, dün de Ukrayna ordusunun yöneldiği hedeflerden olan Kırım’ı etiketlediği bir gönderisinde “Hey Kırım, naber?” diyerek yarım adaya geldiklerini ifade etmişti. 

mark hamill

Star Wars evreninde Luke Skywalker karakterini canlandıran Mark Hamill’in Ukrayna’ya desteğini açıklaması üzerine de Ukrayna hesabından yapılan paylaşımda “Güçte bir dalgalanma mı seziyorsun? Bunun sebebi Rus istilacıları dışarı atan Ukrayna ordusu.” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca desteği için de Hamill’e teşekkür mesajı yayınlandı. 

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ettikçe bu türden paylaşımlar devam edecektir. Sizce bu savaşın sonucu ne olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir