Haberler

Twitter’a ‘Çevreler’ Özelliği Geliyor: Tweetlerinizi Görmesini İstediğiniz Kişileri Seçebileceksiniz! [Video]

Twitter'a 'Çevreler' Özelliği Geliyor: Tweetlerinizi Görmesini İstediğiniz Kişileri Seçebileceksiniz! [Video]

Bir süredir Twitter kullanıcıları, ‘Tweet Düzenleme’ özelliğinin platforma eklenmesini sabırsızlıkla bekliyordu. Elon Musk’ın anketi sonrası düzenleme özelliğinin geleceği haberleri hız kazanmış ve çok geçmeden de özelliğin ilk görüntüleri paylaşılmıştı. 

Bugün de nihayet tweetlerin düzenlenebildiğine dair ilk video ortaya çıkmıştı. Çok beklenen bu özelliğin ardından Twitter, bir yeni özelliği daha kullanıcıların beğenisine sundu. Sınırlı sayıda bir kullanıcıya açılan ‘Çevreler’ özelliğinin yakında tüm kullanıcılara getirilmesi planlanıyor. Peki bu özellik ne işe yarayacak? 

Yeni özellikle birlikte seçtiğiniz kişilere özel tweet atabileceksiniz 

twitter çevreler özelliği

Twitter’ın tweet düzenleme özelliğinin ardından bir sonraki hamlesi, bazı kullanıcıları çok sevindirecek ‘Circle’ (Çevreler) özelliği oldu. Bugün sınırlı sayıda kullanıcıya açılan test aşamasındaki özellik, tweetlerinizi seçtiğiniz kişilerin görmesine olanak tanıyor.

Yeni özellik ile birlikte kişileriniz arasından, tweetlerinizi görüntülemesine izin verdiğiniz kullanıcılar dışındaki takipçilerinizin akışına tweetleriniz düşmeyecek. Seçtiğiniz kişilerde ise yine tweetleriniz normal bir şekilde görüntelenecek ve bu kişiler tweetlerinizle etkileşime geçebilecek. Kişi seçme sayısı şimdilik 150 olarak sınırlandırılmış ancak ilerleyen zamanlarda bu sayı veya uygulamanın çalışma şekliyle ilgili değişiklikler görebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir