Haberler

Tuna “Pintipanda” Akşen’in YouTube Hesabı Hacklendi: Canlı Yayında Elon Musk Var!

Tuna “Pintipanda” Akşen’in YouTube Hesabı Hacklendi: Canlı Yayında Elon Musk Var!

YouTube’da oyun videoları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi olan Tuna Akşen, uzun yıllardır Pintipanda adıyla YouTube ve çeşitli platformlarda videolar yüklüyor ve yorum yapıyor. Oynadığı oyunlar haricinde tavırları ve davranışlarıyla YouTube Türkiye dünyasında herkesin sevdiği ve saygı duyduğu Akşen’in YouTube hesabı ne yazık ki hacklendi.

Twitter hesabından hesabının hacklendiğini duyuran Panda’nın hesabından, bir dönem YouTube’da fazlasıyla popüler olan “sahte Elon Musk” canlı yayınları yapılıyor.

Kanaldaki tüm videolar gizlendi ve sahte canlı yayınlar yapılıyor

Twitter hesabından “Arkadaşlar Youtube kanalı hacklendi. Bir şeye tıklamayın, yayına girmeyin, chatte hiçbir şeye tıklamayın aman deyim. Çözeceğiz bir şekilde.” diyen Akşen’in YouTube hesabında şu anda 2 video hariç tüm videolar gizlenmiş durumda. Oynatma listelerindeki videolara hâlâ erişilebilirken kanalın profil resmi ve bağlantısı Tesla-TV olarak değiştirildi ve geçtiğimiz yaz oldukça popülerleşen “Elon Musk’ın Bitcoin dağıttığı” sahte videolarla canlı yayınlar yapılmaya başladı.

Dolandırıcılar bu canlı yayınlar aracılığıyla kullanıcılara Bitcoin dağıttıklarını iddia ederek onların kripto cüzdanlarına erişiyor ve cüzdanları boşaltıyor. Siz siz olun sakın YouTube üzerinde gördüğünüz bu tarz videolardaki ve canlı yayınlardaki bağlantılara tıklamayın.

Tuna Akşen ayrıca Elon Musk ve YouTube’u Twitter’dan etiketleyerek “ Sevgili Elon Musk, lütfen konuşman bittiğinde kanalımı geri ver teşekkürler. YouTube, yardım eder misin? Callisto Protocol’u bitirmek için kanalıma ihtiyacım var” diyerek esprili bir paylaşım yaptı.

Biz de kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir