Sosyal Medya Püf Noktaları

The Matrix Resurrections’ı HBO Max’te izleme [Türkiye’de nasıl yapılır?]

The Matrix Resurrections’ı HBO Max’te izleme [Türkiye’de nasıl yapılır?]

Merakla beklenen The Matrix Resurrections nihayet Türkiye’de de vizyona girdi. Bizim de uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz film aynı zamanda HBO Max üzerinden de yayınlandı.

Advertisement

21 Aralık itibarıyla platformda yayınlanan filmi Türkiye’den de izlemek mümkün. Ancak bunun için bazı yöntemlerin uygulanması gerekiyor. HBO Max yurt dışında aylık 9,99 dolar ve 14,99 dolar olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği sunuyor. 14,99 dolarlık üyelik tercih edildiğinde Warner Bros’un sinemalarda vizyona giren filmleri (The Matrix Resurrections de buna dahil) aynı gün HBO Max’te de izlenebiliyor. HBO Max ne yazik ki 1 aylık ücretsiz bir deneme imkanı sunmuyor. Platformu 1 hafta boyunca ücretsiz olarak denemeniz mümkün. Bunun için ilk etapta Hulu aboneliğinin açılması gerekiyor. Yalnız burada da bir VPN’e ihtiyacınız var. Ücretsiz VPN uygulamalarının çoğunda Hulu’ya giriş yapamadık. Express VPN veya Nord VPN gibi uygulamalarla Hulu’ya Türkiye üzerinden giriş yapılabilse de bu uygulamalar da aylık bir ücret talep ediyor. Biz Hulu’ya kayıt olmak için Windscribe isimli uygulamayı tercih ettik. Aylık 10 GB ücretsiz kullanım imkanı sunan VPN sayesinde Hulu’ya kayıt olduk. Hulu’ya kayıt işleminin ardından daha sonrasında HBO Max’in kayıt sayfasını açtık ve bu sayfada kayıt olurken sağlayıcı olarak Hulu’yu seçtik. Hesapları birbirine bağladıktan sonra HBO Max’i Türkiye’de de kullanmaya başladık. Bu sayede The Matrix Resurrections filmini rahatlıkla izleyebildik.

HBO Max’te yayınlanan The Matrix Resurrections’ta Türkçe alt yazı seçeneği var mı?

Filmde Türkçe alt yazı seçeneği yok. Bir hafta boyunca ücretsiz sunulan HBO Max ve bir ay boyunca ücretsiz sunulan Hulu servisini daha sonrasında kullanmayı düşünmüyorsanız ayarlar seçeceğinden aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz. The Matrix Resurrections’ın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili video

The Matrix Resurrections’ın yayınlanan son fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir