Growth Hacking

Sosyal Medya Nedir Ve İnstagram Takipçi, Beğeni Sayısı Ve Youtube Abone Sayısı

Sosyal medyanın ne olduğuna dair tanımları çeşitlendirmek mümkün. Örneğin haber içeriklerinin okunup gündem takibi için kullanılabilecek bir kanal olduğunu söyleyebiliriz. Ya da olayların perde arkasından gelişmeleri takip edebileceğiniz bir alan diyebilirsiniz. Hayatı ve yaşam tarzı bizi ilgilendiren insanları takip edebileceğimiz bir platform olarak da tanımlayabiliriz. 
  
Sosyal medya aşırı ve bilinçli kullanılmadığı sürece oldukça faydalı bir araçtır. Örneğin sıcak gelişmeler anında takip edilebilirken, kamera arkası gelişmeler öğrenilebilir. Ünlü bir yazarın eserleri takip edilebilir. Sporda, sanatta, güncel olaylarda, genel kültürde ve siyasette gelişmeler sıcakta görülebilir. Tüm bu gelişmeleri sadece ulusal düzeyde değerlendirmek doğru olmaz. Çünkü bu kanallar dünya çapında aktif olarak kullanılıyor ve her geçen gün artıyor. 
  
İnstagram Takipçi Sayısının Önemi

Genel olarak yaygın olan İnstagram bu durumdan dolayı oldukça geniş bir platformdur. Son yıllarda İnstagram takipçi sayısı oldukça önemli bir fenomen haline geldi. İnstagram takipçi sayısı her geçen gün artmakta ve artmaktadır. İnstagram takipçi sayısı para kazanmayı, tanınmayı ve genel olarak hayatın her alanını etkiler. 
 
Youtube Abone Sayısının Önemi
 
Genel olarak YouTube abone rakamını, YouTube platformu için en önemli parametrelerden biridir. Youtube abone sayısı olarak da adlandırılan bu sayıyı artırarak daha fazla kişinin videolarınızı izlemesini sağlayabilir ve böylece gelirinizi çok daha yüksek bir seviyeye çıkarabilirsiniz. Youtube abone sayısı bilinirliğinizi ve genel olarak Youtube platformu ile kazandığınız parayı doğrudan etkiliyor ve bu durum Youtube abone sayısının öneminin bir göstergesi olarak biliniyor. 

İnstagram Beğeni Sayısının Önemi
 
Genel olarak İnstagram beğeni sayısı oldukça önemli bir durum olmaktadır. Sosyal medya platformu İnstagram’da yayınladığınız veya paylaştığınız her gönderi için gerçekleştirilen bu beğeni işlemi, İnstagram beğeni sayılan sayılarını etkiler. İnstagram beğeni sayısını artırarak daha fazla kişiye ulaşabilir ve daha fazla kişinin profilinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Genel olarak bu, hemen hemen tüm sosyal medya kullanıcılarının hedef almak ve yapmak istediği bir durumdur. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir