Haberler

Siyaset Gündemi Jahrein ve Pintipanda’nın Arasına Girdi: Küfür Kıyamet Havada Uçuştu

Siyaset Gündemi Jahrein ve Pinpanda’nın Arasına Girdi: Küfür Kıyamet Havada Uçuştu

Yüreğimizi yakan afetin üzerinden tam 1 ay geçmişken Türkiye, günler boyunca Millet İttifakı’nın belirleyeceği adayı tartıştı. 6 Mart akşamı yapılan resmi açıklamayla bu aday Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. En az adayın ismi kadar beklenen bir diğer şeyse siyasi tartışmaların sosyal medyayı karıştıracak olmasıydı.

Bu karışıklık, bir zamanlar dostluğu ile bildiğimiz iki isim Tuna Akşen (Pintipanda) ve Ahmet Sonuç (Jahrein) arasında yaşandı. İkili daha önce “yerli oyun” pazarlamasıyla viral olan Erzurum oyunu sebebiyle karşı karşıya gelmişler, lakin bu tartışma kısa sürede tatlıya bağlanmıştı.

İki değerli yayıncı arasındaki Erzurum gerilimi; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YouTube kanalında yayınlanan bir videoya Jahrein’den gelen tepki sonrası alevlenmişti:

Daha sonra bu tepkisi üzerine CHP’nin kendisine ulaştığını söyleyen Jahrein, verilen bilgileri yayınlayarak taratışmayı kapatmıştı. Ancak o sırada ilk tepkisini eleştiren Pintipanda’yı da Twitter üzerinden engellemiş; bunun sebebini de “kişisel rahatsızlığı sebebiyle bir kere bile arayıp sormaması” olarak açıklamıştı. İkilinin arasındaki bu gerilim de kısa süre sonra tatlıya bağlanmıştı. 

Yayıncılar bu kez Twitter üzerinden değil, eş zamanlı yaptıkları canlı yayınlarla kendi kitlelerine seslenirken tartışmaya başladılar: 

pintipanda

Pintipanda, yaptığı yayında Jahrein’in siyasi gündeme ilişkin tutarsız davranışlar sergilediğini savunuyordu:

Bu eleştirilerine karşılık Jahrein’in yayın sırasında verdiği yanıtı klip olarak paylaştı Pintipanda. Böylece her iki isimde birbirlerine karşı belki de bu zamana kadarki en sert çıkışı yapmış oldu:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir