Haberler

Profilinizi Hemen Kontrol Edin! Twitter’da Silinen Tweet ve Retweetleri Geri Getiren Bir Hata Ortaya Çıktı

Profilinizi Hemen Kontrol Edin! Twitter'da Silinen Tweet ve Retweetleri Geri Getiren Bir Hata Ortaya Çıktı

Dünyanın en popüler mikroblog platformu Twitter’da yeni bir hata tespit edildi. Bu hata, kullanıcılar tarafından silinen tweetlerin geri yüklenmesine neden oluyor. Eğer son dönemlerde Twitter hesabınızda temizlik yaptıysanız, profilinizi tekrar kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Twitter’daki hatayı tespit eden isim, The Verge ekibinden James Vincent oldu. 8 Mayıs’ta Twitter’daki tüm paylaşımlarını sildiğini anlatan Vincent, yaptığı kontrollerde geçmişte paylaştığı bazı tweetler ile yaptığı retweetlerin yeniden görünmeye başladığını ifade ediyor. 

Hatayla ilgili bilinen hiçbir şey yok!

Twitter

Twitter’daki hatayı fark eden tek isim James Vincent değil. Merkeziyetsiz sosyal ağ Mastodon’da yapılan bir paylaşım, konunun farkında olan başka kullanıcılar bulunduğunu da ortaya koyuyor. Hatta bir kullanıcı, 17 Mayıs’ta yaptığı bir paylaşımda tam olarak şu ifadelere yer vermiş durumda: Kasım ayında tüm tweetlerimi sildim. Daha sonra Redact aracılığıyla ve tüm beğenilerimi, medyamı ve retweetlerimi de sildim. Bugün uyandım ve Twitter’ın 34 bin tanesini geri yüklediğini gördüm. Şimdi yeniden siliyorum. Bu, Twitter’ı neden hiç kullanmamanız gerektiğini gösteriyor.

Twitter’ın destek hesapları ile Elon Musk’ın paylaşımlarına baktığımızda, konuyla ilgili herhangi bir açıklama göremedik. Bu da Twitter ekibinin kullanıcıların tweet ve retweetlerini geri getiren hatadan haberdar bile olmadıklarını düşündürüyor. Ancak son dönemlerde Twitter’da temizlik yaptıysanız, bunları kontrol etmenizde fayda var. Başınız belaya girmesin…

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir