Haberler

Parasını Vermeyenin Mavi Tikini Kaldıran Elon Musk, Paşa Gönlünün İstediği Kişilere Kendi Cebinden Twitter Blue Aldı

Parasını Vermeyenin Mavi Tikini Kaldıran Elon Musk, Paşa Gönlünün İstediği Kişilere Kendi Cebinden Twitter Blue Aldı

Elon Musk tarafından satın alınmadan önce yalnızca Twitter yönetimi tarafından onaylanan gerçek kişilere verilen mavi tik, artık para – düdük ilişkisinin malzemesi oldu. Twitter, gerçek hesaplara doğrulama sonucu verilen tüm mavi tik rozetlerini kaldırdı.

Bill Gates’inden Kim Kardashian’ına, hatta Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener gibi siyasi isimlerden gazetecilere, artık kimsenin bedavaya mavi tiki bulunmuyor. Mavi tik almak isteyen herkes, Twitter Blue abonesi olmak zorunda. Zorunda ama, Elon Musk’ın paşa gönlüne uymuyorsanız.

Elon Musk, bazı ünlülere kendi cebinden Twitter Blue alarak mavi tik verdi:

elon musk

Elon Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada bazı ünlülere, mavi tike sahip olmaları için kendi cebinden Twitter Blue aldığını açıkladı. Bu isimleri de William Shatner, LeBron James ve Stephen King olarak açıkladı.

Üstelik görünüşe göre bu isimlerin olaydan haberi bile yoktu. Stephen King, profilindeki Twitter Blue’yu görünce şu tepkiyi paylaştı:

elon musk

“Twitter hesabım, Twitter Blue’ya abone olduğumu söylüyor. Olmadım.
Twitter hesabım telefon numarası verdiğimi söylüyor. Vermedim.”

Musk’ın King’in paylaşımına yorumu ise şu oldu:

elon musk

“Rica ederim namaste”

LeBron ve Shatner ise sessizliğini bozmadı. Bakalım kaos ortamına dönüşen Twitter’da önümüzdeki günlerde başka hangi saçmalıklar göreceğiz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir