Haberler

Mark Zuckerberg, Dövüş Antrenmanında Geçirdiği Kaza Sonucu Ameliyat Oldu

Mark Zuckerberg, Dövüş Antrenmanında Geçirdiği Kaza Sonucu Ameliyat Oldu

Meta şirketinin CEO’su Mark Zuckerberg, uzun zamandır X CEO’su Elon Musk ile arasındaki kafes dövüşü iddialarıyla gündeme geliyordu. Söz konusu iddialar sayesinde milyonlarca kişi, Zuckerberg’ün aslında oldukça sıkı bir şekilde dövüş sporlarıyla ilgilendiğini öğrenmişti. Yani Musk ile aralarındaki kafes dövüşü gündem olmadan önce de Zuckerberg bu konuyla ilgileniyordu.

Bugün yaptığı bir paylaşımda Zuckerberg, geçtiğimiz gün ameliyat olduğunu, bir Instagram paylaşımıyla duyurdu. Zuckerberg aynı paylaşımın açıklamasında antrenmanın nereye varacağını da belirtiyor. Fakat konunun Musk ile aralarındaki sözde kafes dövüşüyle alakalı olmadığını baştan belirtelim.

Ön çapraz bağları yırtıldı.

Mark Zuckerberg

Yaptığı antrenmanda sakatlanarak ön çapraz bağlarını yırtan Zuckerberg, geçirdiği ameliyat sonucu iyi olduğunu belirtti. Kendisiyle ilgilenen takıma ve doktorlara teşekkür eden milyarder, antrenmanın amacını da paylaştı. Sakatlanmayla sonuçlanan söz konusu antrenman, Zuck’ın söylediğine göre önümüzdeki yılın başlarında gerçekleşecek rekabetçi bir MMA turnuvası içindi.

Mark Zuckerberg

Yine de Zuck her şeyin sona ermediğini, sadece antrenmanların biraz gecikeceğini söylüyor. İyileşir iyileşmez antrenmanlara dönmeyi dört gözle beklediğini de belirtiyor.

Mark Zuckerberg

Zuck’ın dövüş sanatlarına olan ilgisi, pandemi döneminde fitillenmişti. Evinin arka bahçesine bir octagon (ring) yaptıran milyarder, bu işi hobinin biraz daha ötesine taşımış durumda. Söz konusu müsabakaya katılıp katılmayacağına ve ne zaman tam olarak iyilşebileceğine yönelik detaylar ise henüz belli değil.

Webtekno’yu Threads’de takip et, haberleri kaçırma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir