Haberler

Elon Musk, ‘Hamile Erkek’ Emojisi Kullanarak Bill Gates ile Dalga Geçti

Elon Musk, 'Hamile Erkek' Emojisi Kullanarak Bill Gates ile Dalga Geçti

260 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı konumunda olan Elon Musk, iş hayatı kadar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile de gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde popüler sosyal medya platformu Twitter’ın önce bir kısmını satın alan, daha sonra da tamamını satın almak istediğini açıklayan Musk, şimdi yine yaptığı bir paylaşımla gündem oldu.

50 yaşındaki ünlü milyarder, satın almak istediği Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla kendisi gibi bir milyarder olan Microsoft kurucusu Bill Gates’e adeta diss attı. Bunun yanı sıra Musk, tweet’in devamında da Twitter’ın içerik yönetimine gönderme yapmayı ihmâl etmedi.

Musk, ‘hamile’ emojisi kullanarak Bill Gates ile dalga geçti

Elon Musk, geçtiğimiz saatlerde Twitter üzerinden dünyanın en zengin dördüncü insanı Bill Gates’e yönelik bir paylaşım yaptı. Musk, Bill Gates’in göbeğine dikkat çektiği fotoğrafın yanına Apple’ın tartışma yaratan ‘hamile erkek’ emojisini koyarak Microsoft kurucusu ile dalga geçti. Musk, bu fotoğrafın üstüne “Eğer hızlıca ereksiyonunuzu kaybetmek istiyorsanız” ifadelerini ekledi. Birçok insan Musk’ın paylaşımını eleştirirken bazıları da komik buldu.

Buna ek olarak Musk, bu tweet’in altında paylaştığı bir fotoğrafta Twitter yönetimine de göndermede bulundu. Platformdaki ifade özgürlüğüne defalarca kez dikkat çeken Musk, altı tane kapşonlu figürün bulunduğu bu fotoğraf hakkında “Shadow ban konseyi tweet’i inceliyor” ifadelerine yer vererek Twitter’ın içerik yönetimine atıfta bulundu.

İkilinin mesajları sızdırılmıştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir