Haberler

Elon Musk, Bu Sefer de Twitter’ın “Sana Özel” Sayfasını Bozdu (Al Gırdın Gırdın)

Elon Musk, Bu Sefer de Twitter’ın “Sana Özel” Sayfasını Bozdu (Al Gırdın Gırdın)

Gün geçmiyor ki dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter’da düzgün çalışan bir özellik daha bozulmasın. 2023 başından beri pek çok kez erişim sorunları ve bozulan özelliklerle başa çıkmaya çalışan platform, sık sık kullanıcıların eleştirilerine maruz kalıyor.

Bugünse yüzlerce hatta binlerce Twitter kullanıcısı, platformun “Sana Özel” sayfasında alakasız ve garip paylaşımlar görmeye başladıklarını belirtti.

Kullanıcıların ilgi alanlarının çok dışında paylaşımlar anasayfaya düşüyor

Birkaç gündür tüm dünyadaki binlerce Twitter kullanıcısı, platformun “Sana Özel” sekmesinde daha önceden takip ettikleri hesapların etkileşimlerini ve ilgi alanlarına göre önerilen paylaşımları görürken şu anda bu sekmede tamamen alakasız paylaşımlar olduğunu belirtiyor. Üstelik bu tweetlerin atıldığı hesaplar ne kullanıcılar ne de kullanıcıların takip ettikleri kişiler tarafından takip edilmiyor. Bu sorunun hem standart kullanıcılarda hem de Blue abonelerinde görüldüğünü de belirtelim.

Üstelik bazı kullanıcılar, karşılarına 3-4 takipçili bot hesapların paylaşımların, hiç bilmedikleri dillerdeki paylaşımların ve cinsel içerikli paylaşımların çıktığını da belirtiyor. Bu sorun nedeniyle “Sana Özel” sekmesine bakmaktan çekinen kullanıcılar Elon Musk’tan bunu düzeltmesini isterken Twitter CEO’su ise sessizliğini koruyor.

Sorunun ne zaman çözüleceği belli değil ancak Twitter kullanıcıları sorunun düzelmemesi halinde platformu bırakacaklarını söylüyor.

Tüm dünyadaki Twitter kullanıcılarıysa bu özelliği tepki gösterdi

“Sana Özel” sekmesine göz atıyordum. Çoğunlukla takip ettiğim insanların beğendikleri şeyler sınırlı miktarda vardı, iyi. Ancak bugün Twitter’ı açtığımda hiçbir şekilde umursamadığım ve benimle alakası olmayan rastgele saçmalıklar vardı. (Twitter’ı kast ederek) Ölmüş.

Artık Twitter uygulamasını nasıl kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Neden “Sana Özel” sekmesi rastgele tweetlerle dolu?

Pekala Twitter gerçekten de çöküyor. Artık nedensizce “X’in takip ettiği” ya da “X’in beğendiği” ya da sponsorlu tweetler yerine direkt olarak takip etmediğin rastgele hesapları görüyorum.

Twitter’a ne yaptılar, akışımda bütün bu rastgele tweetleri görmek istemiyorum.

Neden akışım 12 beğenili rastgele tweetlerle doldu, buna kim izin verdi????

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir